:

Musiikkiliikkeet

Musiikkiliike · musiikkiliikkeet · musiikkiliikkeitä · Jyväskylä

Hakuehdolla musiikkiliikkeet löytyi yhteensä 7 yritystä.

 

Jyväskylän Musikantti Oy JYVÄSKYLÄ

Musiikkiliike

Musikantti Oy on vuonna 1986 perustettu soitinkauppa. Myymme soittimia yksityisille kuluttajille, yrityksille ja organisaatioille. Meiltä: soittimet, vahvistimet, äänentoisto-, studio- ja karaokelaitteet ja paljon, paljon muuta. Täyden palvelun soitinliike keskellä Suomea. Kotisivuiltamme löydät myös VERKKOKAUPAN - kannattaa katsoa! Valikoimastamme löytyy myös käytetyt soittimet. Meiltä saat asiantuntevan palvelun - Tervetuloa!

Sijaintikunta:Jyväskylä
Hakusana:Musiikkiliike Jyväskylä, Soitinkauppa Jyväskylä, Soitinliike Jyväskylä
 
 

Musiikkiliike Piano Jylhä MUURAME

Musiikkiliike, verkkokauppaa

Piano Jylhä on harjoittanut pianokauppaa ja soitinkauppaa vuodesta 1965. Periaatteenamme on sukupolvien ajan ollut reilu kaupankäynti. Soittimet, musiikkilaitteet ja tarvikkeet musiikin harrastukseen sekä käytetyt musiikkisoittimet. Keski-Suomen suurin rumpuvalikoima. Avasimme nyt uudet verkkosivut! Paljon tuotemerkkejä: Marshall, Yamaha, Tama-, Pearl - rumpusetit, Carvin vahvistimet, Ibanez kitarat ja kitaravahvistimet, Stagg symbaalit, Roland sähköpianot, syntetisoijat ja sähkörumpusetit.

Palvelu:soitinkauppa, soitinliike
Toimialue:Jyväskylä
 
 

Soitin Oy SAARIJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Musiikkikauppa

Soitin Oy on Saarijärvellä Keski-Suomessa toimiva täyden palvelun soitinliike. Erikoisalaamme ovat harmonikkojen viritys ja huolto. Edustamme Bugari, Fantini ja Suomensoitin harmonikkoja sekä kaksrivisiä. Meiltä myös karaoke- ja muut musiikkilaitteet sekä soittimet. Valikoimastamme löytyvät: haitarit, harmonikat, harmonikkamidit, lisälaitteet, tarvikkeet, 2-riviset, karaokelaitteet, PA-laitteet, hihnat ja remmit. Tuotemerkeistä mainittakon mm. Yamaha & MadBoy. Kauppiaana toimii Teijo Rekonen.

Sijaintikunta:Jyväskylä
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Jyväskylästä:

Toimialat Jyväskylästä:

Tuotteet ja palvelut Jyväskylästä:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Jyväskylän Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus