:
Käyntiosoite Äyritie 12 A
01510 VANTAA
Postiosoite Myrskyläntie 1204
07680 JUORNAANKYLÄ
Puhelin 010 680 4000
Internet http://www.kattotutka.fi
Sähköposti
Y-tunnus 0904784-1
Suomen Yrittäjien jäsen


Toimiala

Kattoremontteja, kattotöitä

Kuvaus

Kattotutka 20- vuotta katolla! Kattotutka - Vesikaton luotettava kumppani. Laatu on meille ykkösasia. Vesikatto suojaa asiakkaittemme arvokkainta omaisuutta. Haluamme tarjota alan parasta osaamista ja tuotteita. Toteutamme vaativatkin vesikaton kartoitus-, tarkastus-, huolto- ja korjaustyöt yli 20 vuoden kokemuksella. Tästä osoituksena RALA-pätevyys. Palvelemme koko Suomen alueella.

Lisätietoa LIIKEIDEA
Yrityksen kehityskaaren aikana olemme kehittäneet asiakaidemme tarpeisiin myös omia tuotteita ja korjausmenetelmiä. Kuuluisin niistä on IKIKOURU, joka nykyisin on vesikourujen korjausmenetelmänä Suomen markkinajohtaja. KATTOTAK taas mahdollistaa löystyneen tai jo alun-perinkin harvaan kiinnitetyn rivipeltikaton uudelleen kiinnityksen, jolloin myrsky ei pääse repimään kattoa irti.

Vuosien varrella olemme törmänneet usein siihen, että vesikatolle ei ole järjestetty säännöllistä huoltoa. Korjaustyöt katoille tehdäänkin usein liian myöhään ja väärillä menetelmillä, jolloin ongelmat toistuvat vuodesta toiseen. Näistä lähtökohdista syntyi KATTOTUTKA palvelukonsepti.

KATTOTUTKA -konsepti tuo elinkaariajattelun myös vesikatoille. Ylläpito pidentää katon elinikää, jopa kymmenillä vuosilla. Huoltamaton katto - uusikin - rapistuu ympäristövaikutusten vuoksi hyvin nopeasti. Aktiivinen ja ammattimainen vesikaton seuranta tuottaa ajantasaista tietoa raportoinnin muodossa kiinteistön omistajan päätöksenteon tueksi.

Omista tuotteista, menetelmistä ja palveluista sekä osamisesta syntynyt KATTOTUTKA -palvelukonsepti pitää vesikaton kunnossa ja veden pois katto-rakenteista. KATTOTUTKA -palvelut ovat ulottuvillasi kaikkialla Suomessa.

Internetsivut

Facebook Kattotutka Oy Facebookissa

Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus